spinning trainingvideo

De beste spinning training video’s

Spinning is een hele leuke manier om in groepsverband of alleen te sporten. Het is intensief en heel erg leuk om te doen. Als je in groepverband gaat spinnen dan krijg je instructies van de instructeur. Je hoeft zelf niet na te denken over het spinningschema. De instructeur begeleid je hiermee. Als je alleen gaat spinnen dan zal je zelf voor het trainingsschema moeten zorgen. Dan is het makkelijk om een spinning trainingsvideo te volgen. In dit artikel een overzicht van de beste spinning training video’s die je online kunt vinden.

Wil jij ook gaan spinnen? Bekijk eerst waar een goede spinningfiets aan voldoet in dit artikel over een spinningfiets kopen.

1. 90 Minute Indoor Trainer Workout

Een leuke trainingsvideo geschoten vanuit het gezichtspunt van een rennen. Aanwijzingen zie je in het scherm voorbij komen. Een leuke training van 90 minunten met een aantal klims erin.

2. HIIT – 40 Minute Intense Cycle Training Workout – Hill Intervals

Leuke video met een high intensity interval training. Een pittige training van 40 minuten. Een leuke training maar de video is wat minder leuk om naar te kijken.

3. Extreme Fat Burning Workout – 50 Minute Indoor Cycling Class

In deze video van 50 minuten volg je de spinning workout met verschillende onderdelen. Drills, intervals, klimmen en sprints. Het zit allemaal in deze training van 50 minuten. Enige nadeel is het saaie shot van de deelnemende spinners. Ik zie in een trainingsvideo liever een mooi landschap voorbij komen.

Hopelijk kun je iets met deze drie trainingvideo’s! Heb je zelf een tip voor een video? Geef hieronder een reactie!

Share:

Geef een reactie