buikvet

Zo verlies jij je buikvet

Veel mensen storen zich aan het vet rondom hun buik. De kleding past wat minder mooi en zit wat minder lekker. Maar dit is niet het enige. Uit onderzoek is gebleken dat buikvet het ongezondste vet is. Dit tast namelijk de werking van de organen aan.

Wat kun je er aan doen?

Je kunt in ieder geval stoppen met buikspier oefeningen doen. Je verliest geen buikvet met buikspier oefeningen… In plaats daarvan kun je beter andere fitness oefeningen doen. Het liefst zelfs krachttraining. Krachttraining zorgt voor meer spiermassa en spiermassa verbrand energie. Iedere dag weer…

Je kunt het ook combineren met cardio oefeningen zoals een crosstrainer, spinning of hardlopen. Hiermee verbrand je vet en zal dus ook je buikvet afnemen.

Maar je lichaam bepaalt altijd zelf waar het vet wordt verbrand. Je kunt het helaas niet sturen in de plaats waar jij minder vet wilt.. Maar dat eigenlijk maar goed ook toch? Een hele strakke buik met hele dikke benen ziet er ook een beetje gek uit toch?

Het lichaam zal vet geleidelijk over het hele lichaam verbranden. Begin daarom met krachttraining en cardio om vet te verbranden en uiteindelijk zal je ook snel gewicht verliezen.

Gezond eten

Het tweede wat je kunt doen is gezond eten. In dit artikel over afvallen heb ik al een aantal tips gegeven over hoe je kan gezond eten en afvallen.

De eerste stap is om zoveel mogelijk onbewerkt voeding te eten. Dit is voeding zoals groente, vlees, fruit en noten. Bereid dit zelf tot een gezonde maaltijd! Hierdoor heb je geen toevoegingen zoals die in bewerkt producten zitten zoals suiker, zout, smaak en kleurstoffen.

Zeker de enorme afname in suiker zal je helpen met afvallen!

Het tweede is om suiker en snelle koolhydraten uit je dieet te bannen. Recent onderzoek heeft aangetoond dat je van veel (snelle) koolhydraten eten dik wordt.

Als je deze tips volgt dan zal je buikvet zeker afnemen! Succes!

 

Photo credit: link

Share:

Geef een reactie